+36 30 190 2402 info@rushun.eu 7090 Tamási, Petőfi Sándor utca 12.

A RUSHUN Business Consulting-nál tevékenységünk fő céljaként Oroszországban és Magyarországon működő vállalkozások teljes körű támogatását tűztűk ki, előtérbe helyezve a két ország, valamint az Európai Unió között fennálló jogi kérdések és különbségek feltárását, azok harmonizációját, a 3 fél között létező kulturális különbségekre különös figyelmet fordítva.

Cégünk, a RUSHUN Business Consulting Kft. 2017-ben alakult, a magyar pályázatírásban és közbeszerzési tenderekben komoly szakmai múlttal és tapasztalattal, valamint kimagasló referenciákkal rendelkező Bujdosó Csoport legújabb tagjaként. A cégcsoport nyolc, különböző tevékenységi körrel rendelkező vállalkozása elegendő tapasztalatot gyűjtött össze az elmúlt több, mint 15 évben a hazai gazdasági környezetben, hogy ezt a szakmai tudást, tapasztalatot és nem utolsó sorban kapcsolati tőkét kombinálva és kamatoztatva kilépjen a nemzetközi piacra, hogy első sorban orosz vállalkozások magyarországi és európai uniós gazdasági, műszaki és jogi képviseletével foglalkozzon. A gazdasági környezet folyamatos változása tette indokolttá ezt a lépést, mellyel csoportunk hosszú távú elköteleződését fejezte ki a magyar-orosz kulturális és gazdasági kapcsolatokban rejlő, kiemelkedő potenciál iránt.

Partnereink számára a több, mint 15 főből álló, magyar és nemzetközi tapasztalattal egyaránt rendelkező csapat a biztosíték szolgáltatásaink magas színvonaláért, a vállalati és közszféra szereplők (önkormányzatok, állami vállalatok) részére gazdasági és európai uniós jogi tanácsadástól kezdve, a pénzügyi és műszaki tanácsadáson át, egészen a nemzeti és európai uniós projektek sikeres kivitelezéséig.

Cégünk alapja a kulturális és nyelvi határokat nem ismerő, aktív nemzetközi kommunikáción nyugszik. Több év nemzetközi tapasztalata megmutatta, hogy két olyan egyedi ország, mint Oroszország és Magyarország között a sikerhez vezető út a kulturális és kommunikációs különbségek megértésével, azok kiegyenlítésével kezdődik.

Tapasztalatink a két ország közötti kapcsolatokban alátámasztják a kinti jelenlét nélkülözhetetlenségét. Cégünk hamarosan megnyíló moszkvai irodájában helyi szakemberekből álló csapatunk – együttműködve a magyarországi szakértőinkkel – fogja a lehető leggyorsabb megoldást biztosítani partnereink felmerülő kérdéseire.